Salta al contenuto

Bijbaan verkoopmedewerker Keukens

Barendrecht, Olanda Meridionale - Esplora la località Commerciale e Vendite Part Time

Descizione del ruolo

WIE JE BENT

Zoek jij een uitdagende bijbaan voor 12 uur, lees dan verder. De juiste keuken verkopen is een heel proces: adviseren, ontwerpen en plannen. Lijkt het je gaaf om droomkeukens voor klanten te realiseren? Dan is dit je baan!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Je volgt een opleiding op minimaal MBO+ niveau (of hebt deze gevolgd)
- Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden;
- Je bent enthousiast, energiek en spontaan, waardoor je makkelijk een 2 uur durende planning kan leiden;
- Je bent technisch ingesteld (je hebt affiniteit met het lezen en maken van keukentekeningen) en in staat dit te vertalen naar de wensen van de klant;
- Je durft een gesprek met de klant te leiden en de juiste vragen te stellen;
- Je bent leergierig en een aanpakker, de opleiding tot volwaardige keukenverkoper duurt ongeveer 6 maanden;
- je benst 12 uur ( bijbaan) per week beschikbaar.
- Je bent voornemens om minimaal 2 jaar deze functie uit te voeren;
- Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden, weekenddagen en feestdagen;
-In de vakantieperiodes ben je bereidt meer uur te werken.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als verkoopmedewerker keukens adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een droomkeuken.
Hoe je dag er uit kan zien: je start je werkdag met een kort overleg waarin de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen. De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Met jouw kennis van het keukensysteem maak jij een tekening in het keukenplanprogramma. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuze in stijl, indeling en budget. Je volgende klant is een planservice, deze klant heeft een afspraak gemaakt om een keukentekening te laten maken. Dit gebeurt via videocall op afstand, omdat de klant liever vanuit huis geholpen wil worden. Terwijl jij aan het eind van de dag opruimt in de keukenaccessoires shop help je nog een laatste kant bij het uitzoeken van een kraan.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt;
- IKEA biedt jou een opleiding waarmee je alles leert over het ontwerpen en verkopen van IKEA-keukens;
- Je ontvang interessante extra’s waaronder onregelmatigheidstoeslagen, een dertiende maand, personeelskorting en gratis gebruik van OV (woon-werk verkeer) of een reiskostenvergoeding.
Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Waarom wil je graag bij IKEA werken?
- Kun je toelichten wat je aanspreekt in deze vacature?
- Waarom past een baan waarbij je flexibel, op avonden en in weekenden werkt, goed bij je?
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!