Salta al contenuto

Sales Medewerker Keukenafdeling (24-32 uur)

Barendrecht, Olanda Meridionale - Esplora la località Commerciale e Vendite Part Time

Descizione del ruolo

WIE JE BENT

Heb jij het in je om onze kanten te begeleiden naar de aanschaf van hun droomkeuken? Lees dan verder en solliciteer! De juiste keuken verkopen is een heel proces: inventariseren, adviseren, ontwerpen en plannen en natuurlijk de droomkeuken verkopen.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Je hebt minimaal een MBO+ denk en werk niveau en bij voorkeur werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving;
- Je bent klantgericht maar resultaat gedreven: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden. Je voelt je er comfortabel bij om actief op een klant af te stappen.
- Je hebt technisch/ruimtelijk inzicht en bent in staat dit te vertalen naar de wensen van de klant;
- Je bent leergierig en een echte aanpakker.
- Je werkt secuur en bent goed met computersystemen; orders moeten zo snel mogelijk en foutloos afgerond kunnen worden.
- je bent 24 of 28 uur beschikbaar.
- Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden, weekenddagen en feestdagen.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als verkoopmedewerker keukens adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een droomkeuken.

Hoe je dag eruit zou kunnen zien: je start je werkdag met een kort overleg waarin de cijfers van de vorige dag en de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen. Tevens wordt gekeken hoe het staat met de geplande afspraken van die dag. Als eerst sta je op de afdeling, om de klanten die spontaan langskomen te helpen. De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van zijn nieuwe droom keuken. Met jouw kennis van het keukensysteem maak jij een tekening in het keukenplanprogramma die exact aansluit op de wensen van de klant. Daarnaast wordt je keer op keer uitgedaagd om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuzes in stijl, indeling en budget.

Na de lunch komt een klant met een geplande service binnen lopen en je begroet deze klantvriendelijk. Direct na deze klant heb je ook nog een remote planning, iemand die via videocall vanuit huis een keuken wil laten tekenen. Je laatste uurtje van de dag is aangebroken, terwijl jij opruimt in de keukenaccessoires shop help jij nog een laatste klant bij het uitzoeken van een kraan.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt;
- IKEA biedt jou een opleiding waarmee je alles leert over het ontwerpen en verkopen van IKEA-keukens;
- Je ontvang interessante extra’s waaronder onregelmatigheidstoeslagen, een dertiende maand en personeelskorting.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Kun je toelichten wat je aanspreekt in deze vacature?
- Kun je toelichten waarom jij een echt commercieel talent bent?
- Waarom past een baan waarbij je ook op avonden en in weekenden werkt goed bij je?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!