Salta al contenuto

Verkoop Medewerker Zelfbedieningsmagazijn (33 uur)

Barendrecht, Olanda Meridionale - Esplora la località Commerciale e Vendite Full Time

Descizione del ruolo

WIE JE BENT

IKEA Barendrecht is op zoek naar een medewerker voor in het zelfbedieningsmagazijn die commercialiteit combineert met klantgerichtheid. Het betreft een functie voor 33 uur.
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je bent leergierig, analytisch sterk en je hebt de ambitie en capaciteiten om op termijn door te groeien binnen IKEA. We helpen je graag jezelf te ontwikkelen om dit mogelijk te maken, uiteraard zie jijzelf ook groeimogelijkheden en pak je deze proactief op;
-Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële, horeca- en/of Retail omgeving;
-Je hebt een relevante MBO of HBO-opleiding afgerond;
-Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voorop;
-Flexibel zijn, prioriteiten kunnen stellen en overzicht bewaren zijn onderdelen van je DNA;
-Je bent bereid en in staat om ook op avonden en avonden te werken; De 33 uur worden over 5 dagen verdeeld (zowel overdag als in het weekend.
-Je bent je ervan bewust dat je in deze functie fysiek zware werkzaamheden uitvoert zoals bijvoorbeeld het helpen van klanten met het op de kar leggen van zware pakketten.
-Je bent mondig en gaat graag pro-actief in gesprek met de klant
-Je bent in staat om op een prettige manier feedback te geven aan je collega’s en manager. Je vindt het prettig om mee te denken. We kijken uit naar je ideeën

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker Sales ben je het gezicht van IKEA; samen met je collega’s zorg je ervoor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun dromen op het gebied van wooninrichting waar te maken.

In het zelfbedieningsmagazijn pakken klanten de producten zelf maar sommige hebben daarbij wat hulp van medewerkers nodig. Bij de informatiebalie stellen onze klanten allerlei vragen over mogelijke oplossingen, producten en de verschillende services die IKEA biedt. Je leert in deze functie dus veel over producten uit de gehele winkel en bent altijd op zoek naar de juiste informatie voor deze specifieke klant.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Bij IKEA Barendrecht werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Met al onze kennis en ervaring (IKEA Barendrecht bestaat al 20 jaar!) in de woninginrichting is IKEA dé organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!

WAT VERDER VAN BELANG IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
-Interessante extra’s zoals een dertiende maand en onregelmatigheidstoeslag.
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!
-Interne opleidingen en coaching die je helpen om door te groeien.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:

-Wat heb je IKEA te bieden?
-Op wat voor gebied zou jij jezelf nog willen ontwikkelen?
-Wat spreekt jou aan in deze vacature?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!