Salta al contenuto

Stage Verkoop Medewerker

Breda, Brabante Settentrionale - Esplora la località Commerciale e Vendite Intern

Descizione del ruolo

Wie je bent

Je bent iemand die het leuk vindt om zich te focussen op het begrijpen van klanten en hun leven thuis, zowel het grotere geheel kan zien als de details - zowel voor nu als voor de toekomst. Het gaat om het maken van strategische keuzes en het nemen van operationele beslissingen om onze business te ontwikkelen and verder te brengen om de best mogelijke resultaten te bereiken - met lage kosten en eenvoud in het achterhoofd. Het gaat om communiceren: informeren, beïnvloeden en actief luisteren en reageren op een eerlijke en oprechte manier, om te inspireren, motiveren en visie over te dragen aan onze klant. Het gaat om het creëren van een werkomgeving waar we ons gezond verstand gebruiken, vragen "waarom?" en het gevestigde uitdagen.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• De stage is voor 24-32 uur per week
• De stage is geschikt voor MBO studenten uit leerjaar 2 t/m 4
• De studies die hier het best bij passen zijn retail studies
• Stagevorm: een meewerkstage

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Verder zal je bezig zijn met werkzaamheden en onderwerpen als:
• Het actief benaderen van klanten als je ziet dat ze extra hulp nodig hebben. Vaststellen wat hun behoeftes zijn en ze adviseren over de beste oplossingen voor hun woning en op die manier hun verwachtingen overtreffen.
• Initiatief nemen om te zorgen dat de afdeling er uitstekend uitziet, de retail foundation te allen tijde in orde is en het assortiment wordt gepresenteerd op een manier die een positieve winkelervaring garandeert.
• Actief promoten van de verkoop- en communicatiekanalen van IKEA en deze op de beste en meest commerciële manier gebruiken voor de verschillende klanten met wie je contact hebt, zodat zij IKEA vaker bezoeken en meer kopen.
• Actief sturen op strategische producten en oplossingen daarbij gebruik makend.
• Tonen van passie, interesse en enthousiasme met betrekking tot producten en services van IKEA, ken de productkenmerken en eigenschappen en gebruik deze kennis tijdens het verkoopgesprek met de klant.

Ons team binnen Ikea

IKEA is een retail bedrijf met een breed assortiment aan goed ontworpen en functionele woonartikelen. Deze artikelen worden tegen lage prijzen aangeboden, zodat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van onze producten. Wij proberen dus het geluksgevoel van onze klanten te vergroten. Daar komt bij kijken dat we met een glimlach verkopen. Geluk is namelijk iets dat niet vergeten wordt. IKEA focust dus op het creëren van een beter alledaags leven voor de klant, maar ook voor onszelf en voor de samenleving. Hierbij staan thema’s zoals duurzaamheid en samenwerking hoog in het vaandel.

We proberen dit te realiseren door enthousiaste, nuchtere en oprechte mensen aan te trekken die de waarden van IKEA uitstralen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot zowel professionele als persoonlijke groei aan, met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen, want als jij groeit, groeit IKEA ook!

Bij IKEA Breda werken ruim 460 medewerkers op verschillende afdelingen samen om ervoor te zorgen dat onze klanten een zo optimale shopping experience doorlopen. Dit betreft de volgende afdelingen: Sales, IKEA Food, Customer Relations, Logistics, Communication&Interior Design, Business Navigation en People & Culture. We zijn een Zweedse retail store met Brabantse gezelligheid!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Buiten de genoemde werkzaamheden om, ben je vrij om aan te geven waar jouw interesses liggen en wat je zou willen oppakken. And last but not least: het eigen onderzoek.

Uiteraard is hier genoeg tijd voor! Je krijgt hierbij goede begeleiding en we vinden het belangrijk dat je zelf verantwoording neemt voor je onderzoek. Daarom laten we je ook vrij bij het opstellen van de opdracht. Tegenover dit alles staat ook nog een mooie stagevergoeding!

Denk je dat jij die nieuwsgierige en proactieve kandidaat bent die wij zoeken?

Med vänlig hälsning!
(dat is Zweeds voor met vriendelijke groet )

Wij kijken uit naar je sollicitatie!