Salta al contenuto

Vakantiewerk Horeca bij IKEA Delft, 24 uur/week

Delft, Netherlands - Esplora la località Amministrazione e Servizi Generali Part Time

Descizione del ruolo

Ben jij deze zomer op zoek naar vakantiewerk en ben jij beschikbaar in de zomervakantie (1 juli t/m 31 augustus)? Bij IKEA in Delft zoeken we vakantiekrachten voor de horeca afdeling. Deze vakantiebaan is voor 24 uur per week en laat dus nog voldoende tijd over voor andere leuke activiteiten in de zomer. Tijdens je werk leer je meer over IKEA en onze producten zodat jij onze klant kan helpen of zorgt dat de klant een prettige winkelervaring heeft.

Wat ga je doen?
Je zorgt er voor dat de klanten deze zomer een geweldige klantenervaring hebben! We zoeken vakantiekrachten voor onze horeca afdeling, met name in de Bistro en in de keuken. In de Bistro ben je vaak het laatste contact moment voor onze klant, die nog een lekker ijsje of een hotdog koopt voordat hij/zij de winkel verlaat. In de keuken ben je bezig met het voorbereiden van gerechten, het klaarzetten van gerechten in de vitrine en help je je collega in de spoelkeuken. Wil je meer weten over werken bij de horeca gedeeltes van IKEA Delft, bekijk dan deze video van onze collega Marvin: Marvin werkt in het restaurant

Wat kan jij van IKEA verwachten?

  • Een gezellig team met leuke collega’s.
  • Naast een bruto uurloon van minimaal € 14.97 incl. vakantiegeld & 13e maand, exclusief is dat € 12.87), (LET OP, ben je nog geen 18 jaar, dan verdien je het jeugdloon).

Wie ben jij?

In de weken dat veel van onze medewerkers op vakantie zijn, moeten we kunnen vertrouwen op jouw capaciteiten en inzet. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je gemotiveerd bent en houdt van aanpakken.

  • Je hebt een open houding en ook tijdens drukke momenten blijf jij altijd vriendelijk
  • Je snapt dat het bij IKEA vaak heel druk en hectisch is en dat het werk ook lichamelijk flink inspannend kan zijn. 
  • Je bent ondernemend, toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid. Zowel naar je collega's als naar de klant.
  • Je bent in de periode van 1 juli t/m 31 augustus beschikbaar en hebt geen vakantieplannen in die weken. Je kunt starten op één van de volgende data: 1 juli of 15 juli.
  • Je bent minimaal 17 jaar (i.v.m. werktijden en kassawerk)
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je bent flexibel inzetbaar; zowel overdag als in het weekend en zowel in de ochtenden, middagen als avonden.

Interesse?
Zin om deze zomer bij IKEA Delft aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu op deze vakantiebaan met jouw CV en motivatie. Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om hun klanten te verrassen en inspireren. Onze winkel in Delft is goed bereikbaar vanuit omliggende steden zoals Rotterdam, Den Haag en Leiden.