Salta al contenuto

Bijbaan verkoopmedewerker (12 uur)

Duiven, Gheldria - Esplora la località Commerciale e Vendite Part Time

Descizione del ruolo

WIE JE BENT

Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden;
-Je hebt al wat werkervaring, bij voorkeur in de retail of HORECA (bijvoorbeeld bij een supermarkt);
- Je stapt makkelijk op onze klanten af, bent ondernemend en hebt commercieel inzicht;
- Je bent zelfstandig en je hebt het vermogen makkelijk te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en houdt daarbij de klant in focus;
- Je beseft dat het werk fysiek zwaar kan zijn;
- Je zoekt een bijbaan voor langere tijd (minimaal 2 jaar). Je gaat 12 uur per week werken en bent flexibel inzetbaar op doordeweekse avonden, weekenddagen en schoolvakanties.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker Sales ben je het gezicht van IKEA Duiven, samen met je collega’s zorg je ervoor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun dromen op het gebied van wooninrichting waar te maken.

Hoe je dag eruit kan zien: je start met het controleren van de voorraden, zijn alle vakken vol en kunnen de klanten de artikelen kopen? Daarna haal je de retouren op, die klanten de vorige dag hebben teruggebracht en leg je deze terug in de winkel. Ondertussen geef je advies aan klanten over hun woonwensen. Na de gezellige lunch met je collega’s controleer je de beprijzing en ga verder met het helpen van klanten.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Elke IKEA winkel is een organisatie op zich. Bij IKEA Duiven werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
-Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €10.89 per uur. Op doordeweekse avonden na 19:00 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.33 per uur en op de zaterdagavond na 19:00 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €21.78 per uur. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
-8% vakantiegeld in mei
-Een 13e maand in december
-Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
-Een leuke, uitdagende functie in een gezellig team met leuke collega’s
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen;
- Waarom past een baan van 12 uur bij jou?
- Wat spreekt jou aan in deze vacature bij Sales?
- Kun je aangeven waaruit blijkt dat jij klantgericht bent?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!