Salta al contenuto

Bijbaan productduuzaamheid

Groningen, Netherlands - Esplora la località Finance, Accounting & Tax Part Time

Descizione del ruolo

Wie je bent

Bij IKEA houden we niet van verspilling. We willen zoveel mogelijk van onze producten een tweede kans geven: goed voor het milieu en de portemonnee!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je hebt bij voorkeur minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau;
• Je bent commercieel ingesteld en overtreft graag de verwachtingen van de klant;
• Je vindt het leuk om verschillende werkzaamheden op te pakken en je bent gewend om fysiek zware werkzaamheden te verrichten.
• Je bent flexibel en begrijpt dat ons werk 7 dagen per week doorgaat en bent bereid om avonden, weekenden, feestdagen en schoolvakanties te werken.
• Je kunt correct Engels lezen en schrijven.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Als medewerker Recovery heb je de taak om retourartikelen van IKEA een zo optimaal mogelijke tweede bestemming te geven. Zo maak je artikelen weer geschikt voor verkoop door deze bijvoorbeeld te herverpakken. Tijdens dit proces bewaak je productkwaliteit, rapporteer je afwijkingen en doe je aanbevelingen. Artikelen die verkocht gaan worden in de Tweede kans hoek (voorheen de koopjeshoek), presenteer je daar zo optimaal mogelijk aan onze klanten en je organiseert de verkoop ervan.

Bij Recovery ben je vaak bezig met het herverpakken van producten en het opbouwen van meubelen voor de verkoop. Je analyseert de oorzaken van frequent retour gebrachte artikelen en kunt deze informatie indien gewenst in ons computersysteem verwerken. Je hebt nauw contact met alle afdelingen in onze winkel en controleert en verwerkt alle afgeschreven producten. Verder verstrek je informatie over de producten en de verschillende services, zoals de matrasretourservice, aan klanten en verkoop je de producten in de Circulair Hub.

Ons team binnen Ikea

Bij IKEA Groningen werken ongeveer 500 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Met al onze kennis en ervaring (IKEA Groningen bestaat al 25 jaar!) in de woninginrichting is IKEA dé organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!

WAT VERDER BELANRIJK IS

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou.

Wat wij jou bieden:
• Een contract van 12 uur per week.
• Vanaf 21 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een uurloon van €12.87 per uur. Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen. In dat geval ontvang je een uurloon van €15.01 per uur.
• Per 1 juli 2023 ontvangen alle IKEA medewerkers een extra CAO salarisverhoging. Voor de functie verkoopmedewerker betekent dit een salarisverhoging van 4.5%.
• Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Je reiskosten voor het openbaar vervoer volledig vergoed. Reis je toch met de
auto? Dan krijg je hier een vergoeding voor.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

MET KLEINE STAPPEN EEN GROOT VERSCHIL
Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Dat zie je helemaal zitten als medewerker Recovery. Solliciteer en daarna:
1. bellen we je binnen 3 werkdagen voor een korte kennismaking.
2. heb je een gesprek met Mandy Schrijver, Recovery manager.
3. hoor je binnen 7 dagen dagen of je bent aangenomen!

Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Marija Nisevic, recruiter weten via 06-58961779 of marija.nisevic@ingka.ikea.com . Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA Workfamily.