Salta al contenuto

Bijbaan Verkoop (Showroom)

Haarlem, Olanda Settentrionale - Esplora la località Commerciale e Vendite Part Time

Descizione del ruolo

WIE JE BENT

De juiste matras of de juiste kledingkast samenstellen is een heel proces: adviseren, ontwerpen en plannen. Lijkt het je gaaf om onze klanten goed te begeleiden in het uitzoeken van de juiste producten voor een droomslaapkamer? Dan is dit je baan!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Voor deze baan is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt (For this job it is mandatory to speak Dutch!)
- Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden;
- Je bent enthousiast, energiek en spontaan
- Je bent leergierig en een echte aanpakker.
- Je bent flexibel inzetbaar, wij zijn 7 dagen per week geopend!

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Als verkoopmedewerker slaapkamers adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het doen van de juiste aankoop voor hun slaapkamer.

Hoe je dag er uit kan zien: je start je werkdag met een kort overleg waarin de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen. De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van de kledingkast. Met jouw kennis van het kledingkastensysteem maak jij een tekening in het kledingkastenprogramma. Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuze in stijl, indeling en budget. Je volgende klant is een planservice, deze klant heeft een afspraak gemaakt om een kledingkast tekening te laten maken. Dit gebeurt via videocall op afstand, omdat de klant liever vanuit huis geholpen wil worden. Terwijl jij aan het eind van de dag opruimt op het beddencompact help je nog een laatste kant bij het uitzoeken van een nachtkastje.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Elke IKEA winkel is een organisatie op zich. Bij IKEA Haarlem werken 500 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt;
- IKEA biedt jou een opleiding op de werkvloer waarmee je alles leert over het ontwerpen en verkopen van IKEA-keukens;
- Je ontvang interessante extra’s waaronder onregelmatigheidstoeslagen, een dertiende maand, personeelskorting en gratis gebruik van OV (woon-werk verkeer) of een reiskostenvergoeding.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Waarom wil je graag bij IKEA werken?
- Kun je toelichten wat je aanspreekt in deze vacature?
- Kun je aangeven waarom jij commercieel bent?

Een integriteitscontrole bij het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detail Handel (stichting fraudebestrijding in de retailsector) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Ben je geïnteresseerd? Zie je jezelf in deze rol? Dan kun je solliciteren via deze website. We kijken ernaar uit om je CV en motivatie te ontvangen!