Salta al contenuto

Content Marketing Stage

Haarlem, Olanda Settentrionale - Esplora la località Marketing & Comunicazione Intern

Descizione del ruolo

WIE JE BENT

Ben of ken jij een heuse content creatief? Je leeft voor heerlijke woordspelingen, oogstrelende interieurs en veel gaaf werk verzetten. Pakkende copy schrijven en foto’s Photoshoppen draai jij je hand niet voor om. Je bent op de hoogte van de laatste (social) media en digitale trends. ‘Interieur’ en ‘design’ zijn sowieso je Pinterestborden met de meeste pins.

Je werkt graag met anderen samen en bent leer- en nieuwsgierig. Ook voor een woordje over de grens deins je niet terug #almostnative. Hiernaast ben je veel beschikbaar, namelijk 40 uur in de week. Je bent een student(e) van een relevante HBO/WO communicatie-opleiding of je wil werkervaring opdoen.

Oftewel ben je content met content? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden.

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN

In je ondersteunende en coördinerende rol werk je mee aan het bedenken, inplannen en uitwerken (Photoshop/InDesign ) van passende content voor ikea.nl en onze social media kanalen. Je werkt mee aan SEO sprints, en zoekt allerlei UGC content uit om te kunnen integreren op de platformen. Hiernaast ben je een hands-on en sociale teamplayer die ook samenwerkt met onze bureaus, collega’s van andere afdelingen en externe partijen.

Je werkt binnen de marketingafdeling in het Marketing Communicatie team, die uit 10 personen bestaat. Een gemiddelde werkdag binnen het Marketing Communicatie team bestaat niet echt. Helemaal omdat je bij verschillende projecten ons zult ondersteunen. Hierdoor is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken en je werk goed kan organiseren. Onder druk blijf je gewoon presteren en je weet je tijd goed te in te delen.

Je leert al snel wat fika betekent en je kan iedere dag lunchen met Zweedse balletjes. Ook voor vegans zijn er zeker veel opties #veggiedog.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

De marketingafdeling bestaat uit het Customer & Engagement & Loyalty team, het Web het Marketing Communicatie team, Integrated Media Team, de Marketing Campaign en Marketing Performance leaders.

Het Marketing Communicatie team is o.a. verantwoordelijk voor alle campagnecommunicatie, social media uitingen en formats, ikea.nl, de IKEA Family nieuwsbrief, en nog veel meer.

SOLLICITEER NU!

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt.
- Een leuke, leerzame, dynamische plek om stage te lopen en je te ontwikkelen.
- Naast alle kennis en ervaring die je bij ons opdoet ontvang je maandelijks een stagevergoeding van 340,- euro (op basis van 40 uur). Deze stage start vanaf September 2022 voor 5-6 maanden.
-Beheersing van de Nederlandse taal is een pre

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Omschrijf duidelijk in je sollicitatie wat je zoekt en wat je motivatie is.
- Wat verwacht je van IKEA, wat zou je willen leren?
- We zien graag wat werk van je. Dit kan zijn een portfolio (website), wat voorbeelden van teksten die je hebt geschreven of je creatieve uitingen. Zou je dit kunnen toevoegen aan de sollicitatie?
- Wat mis je of zou je veranderen qua content bij de social media kanalen van IKEA Nederland en IKEA.nl?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!