Salta al contenuto

Kvalitetsingenjör

Hultsfred, Kalmar - Esplora la località Controllo Qualita & Lean Full Time

Descizione del ruolo

Company description

Är du en person med högt engagemang, god analytisk förmåga och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!


Job description

En dag i livet med oss! Tjänsten ingår i vår Lean & Quality avdelning bestående av 8 medarbetare. Avdelningen har till uppgift att supporta övriga avdelningar med kvalitetskompetens så att våra produkter uppfyller uppställda kvalitetskrav. Arbetet innebär att utbilda personal för ökat kvalitetsfokus, driva utvecklingen av det förebyggande kvalitetsarbetet för att minska kvalitetsbristkostnader, säkerställa att kraven gällande dokumentation efterlevs och att uppdateringar hanteras på korrekt sätt. Du kommer också delta och leda projekt, genomföra tester både gällande funktion och nya material, analysera produktkrav och säkerställa att de rätta dokumenten finns registrerade i vår databas.

Så vem är du? För dig som drivs av att utveckla både människor och verksamhet och vet att bästa resultat nås när man arbetar tillsammans är detta din möjlighet. För att lyckas som kvalitetsingenjör hos oss måste du ha lätt för att skapa relationer, kunna motivera, entusiasmera och skapa god stämning omkring dig. Du stimuleras av eget ansvar, har en analytisk och hög problemlösningsförmåga, är noggrann och uppmärksam på detaljer.

Din profil: Du har ingenjörsutbildning på universitets-/högskolenivå (gärna inom maskinteknik) alternativt eftergymnasial utbildning inom kvalitetsområdet samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vill du veta mer?
Kontakta vår Lean & kvalitetschef Claes Carlsson på telefon 0495-75 61 33

Din ansökan skickar du senast den 220918