Salta al contenuto

Bijbaan Winkelmedewerker 12 uur

Utrecht, Provincie Utrecht - Esplora la località Customer Relations Part Time

Descizione del ruolo

WIE JE BENT

Medewerker Customer Relations 12uur

IKEA Utrech is op zoek naar een ambitieuze en klantgerichte collega! Ben jij op zoek naar een bijbaan in de avonden en weekenden waarbij je een leuke afwisseling hebt tussen fysiek werk en veel interactie met onze klanten? Wacht niet langer!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau en een grote passie voor klanten & Retail;
• Je bent bereid om te werken als de klant je nodig heeft, dus ook tijdens koopavonden, in de weekenden en op feestdagen;
• Je inspireert met jouw commerciële drive & enthousiasme al jouw collega’s en samen maken jullie de dromen van de klanten waar!

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Elke dag bezoeken duizenden mensen onze vestiging in Utrecht. Het uitgangspunt van onze afdeling is dat we bij al onze bezoekers een geweldige klantervaring achterlaten. De gebieden binnen Customer Relations zijn: kassa, store host, klantenservice, kinderparadijs Småland en het buitenterrein.

Op dit moment zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die voornamelijk ingezet worden op de deelgebieden buitenterrein, store host en kassa. Houd er rekening mee dat de werkzaamheden fysiek zwaar zijn.
Op het buitenterrein verzorg je samen met je collega’s dat de shopping tools, zoals de karren, voor onze klanten beschikbaar zijn. Samenwerking met je collega’s is daarin essentieel. In de eerste periode bij IKEA zal de focus liggen op het buitenterrein, store host en kassa. Op een later moment kan jij je gaan ontwikkelen bijvoorbeeld bij klantenservice. Met deze diversiteit aan werkzaamheden zal jij je niet snel vervelen!

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij IKEA Utrecht werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. Wij zijn er trots op dat we sinds de verbouwing van 2014 de grootste vestiging van Nederland zijn. Een verbouwing waarbij we van 20000m2 naar 40000m2 zijn gegaan en de velden van de voetbalclub Faya Lobi op het dak van de parkeergarage zijn geplaatst!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

-Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11,18 per uur. Op doordeweekse avonden na 19:00 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.33 per uur en op de zaterdagavond na 19:00 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22,36 per uur. (Deze bedragen zijn bruto per uur)

-8% vakantiegeld in mei
-Een 13e maand in december
-Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
-Een leuke, uitdagende functie in een gezellig team met leuke collega’s
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en jouw motivatiebrief en solliciteer!

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wij kijken uit naar je sollicitatie!